Tuesday, March 2, 2010

Yesterday was my 2nd year marriage anniversary. Cepatnye masa berlalu, dah 2 tahun melayari alam rumah tangga bersama suami yang sangat dicintai. Alhamdulillah bersama baby di dalam womb umminye juge. Takde special celebration pun, just cukup wish antara kami dan doa semoga ikatan perkahwinan ini kekal bahagia sepanjang hayat.



Takde special present pun sebab hadiah yang lebih best akan menanti kami hujung akhir tahun nie + beberapa projek yang sangat exciting menanti. Tu kami kira sebagai hadiah perkahwinan utk tahun nie.

Well, last year ade wedding anniversary PS kan? kebetulan plak tahun ni pun ada PS boleh la jadik my 2nd year wedding anniversary PS.. baru skit upload ni. Credit to Ronmad photography. He is my samura ex-school mate. Really enjoy the PS tapi ibu mengandung ni tak leh nak lasak2 sgt. Neway Mad Nor 2 thumbs up.



p/s: I'm carrying my 18wks baby.

6 comments:

ApasH said...

happy anniversary Ira & hubby

Fazira Aziz said...

apash thank you very much :)

Mama Qiestina said...

wehoooooooooooo happy annv lalingsssssss!

mac kan annv kitee.sama lagi :)
tak sabo tggu ira jr tauuu.

muahhh cket kat baby yg asek kicking tuuu.

Fazira Aziz said...

mac dtg lagi... tak lame lagi yat plak. mwahhh & polok2 qies ye :D

myfuzzyworld said...

Salam Fazira & semua pembaca blog ni,

Saya sangat memerlukan jasa baik anda semua utk participate dlm survey saya.

Disamping itu, anda juga berpeluang memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-

azzey said...

hai ira....sorry to ask..is it d first child? ...anyway congratulation n happy anniversarry...