Sunday, November 16, 2008

Finally...i'm a blogger

haha... finally i have decided to have my own blog after a few months following Yatekhram, leeds, iza and many others. i'm so inspired by them. TQ guys.

well, i refused to write blog since i'm the one yang tak pandai nak keep my own secrets. pehw, tapi rasenye the thing i can control kot. Erm, i remembered 1 story that my ex-housemate told me about blog. Her late sister in law set up blog a few months before her death (road accident) and it was purposely to express her love, caring to her children and husband. Touching ha? well then im start thinking, probably if i'm not in this world anymore, my children or my grandchildren (haha jauh pandanganku) or any of my family members & frens can remind me in such blog way.. hmmm tak tau la kan..i just wondering aje. lagipun blog ni satu aktiviti yang cehat, and fren maker. so bertambahlah lagi kenalan2 di alam maya nie.

what do i hope is that i always update blog and tak mau la hangat-hangat taik ayam aje..keh keh keh..


Sebagai tanda pengenalan pertama, pix kat atas tu adalah selepas i akad nikah on 01 Mac 2008 yang lepas. Time ni outdoor photoshoot session la..kat umah jiran aku.. time kaceh ye kak ibah. memang superb gambo kawen kami. okla, full stop till now. later i update my profile, do some editing, story-mory & bla, bla, bla...


2 comments:

Yat Ekhram said...

wewittttttttttttttt..ira dah ade own blog dahh.

tahniahhh..tahniah :)

haha,my blog inspires ira ye?
taching.

Semoga teros memblog & share2 yea.
Ala blog ni umpama umah kite,sokatila kan nak tulih ape pon asal jgn nyusahkan org.

sy link kan kamu oke.

Ct Farah said...

heheheh...pasni tgk blog farah pulak ye...