Thursday, February 26, 2009

Teringin

Cepat betul 2 minggu berlalu. X puas rasenye bermanje ngan en. hubby. Now, i'm alone in the house, smbil menghirup udara nyaman hujan & sambil terfikir something. Biasanya time2 mcm ni aku akan tengok facebook & frenster kawan2 (actually tengok pics bby diorang la) hahaha...

yes, i have to admit i'm alone. Alangkah bagusnya kalo ada bby yang jadi peneman.. i wish i can have them right now. Tapi aku tau semua tu kuasa Allah, things happens for reasons. Dia Maha Mengetahui sesuatu yang terbaik untuk kita. Aku tak la putus asa, tapi sampai satu ketika rasa dah tak tau nak wat ape lagi.

Hehehe end up aku enjoy je la.. Enjoy life being so called single
for the period of 2 weeks only even dah berkawen.

"ALLAH didn’t promise that life would be easy,
But He promise to go with u,
Every steps of ur life with HIM by ur side.
So, whatever u do, put ur trust in ALLAH"



Credit Kak Zubye


2 comments:

ain husna said...

kak ira, dun wuri, nti ade rezeki la tu..hehe..lgpun, bley enjoy gn ur nr.hubby sebelum de anak ni=)!

Fazira Aziz said...

Ain tulah..rite now happy2 aje la & enjoy2 la. amin.. harap2 si comei yang dinanti datang hdup kami.

Maceh ain :)