Saturday, April 11, 2009

Jiwa ku tenteramkah?


Only if i had another chance to pamper myself in place like this?

Aku sebenarnya risau sangat sebab banyak kerja nak buat bulan 4 nie.. Dah la wat almost sensorang, yelah aku mana ada org bawahan... aku la paling bawah huhu..
Just imagine aku kena handle 5 event penting utk bulan ni which involve orang luar & KP & Pengarah2? erm.. tula pasal, semua pun last minitnye keje.. hahaha padan la muke kan?

Tapi harap sgt apa yang aku plan tu berjalan dengan lancar. InsyaAllah & mudah-mudahan la hendaknya. Seriously mmg mengugat ketenteraman aku even nak tdo pun terpk lagi. Ni la yang susahnye kalo wat menda tanpa supervision superior. Or at least give some guidance pun dah ok... Tapi kan kalo la KP nak marah aku atau sesape nak marah aku, aku harus tebalkan muke & kuatkan iman. Ingat aku boleh belah2 bhagi2 ke?

p/s : Awal2 tahun mmg berkobar, semua nak buat sampai tak menang tangan

4 comments:

HAN said...

its beautiful...

:: s o l :: said...

cian ira..
go2 ira u can do it!!

Fazira Aziz said...

Hanip,

what beautiful? the place or the feeling of being gelisah? hehehe
lame tak dengar citer.. hope u r doin fine..


Sol,
maceh2... buat aje la kan? kalo org nak marah "ada aku kesah?" hhehehe

bliss said...

nice blog..check this out www.blissfashionista.blogspot.com