Monday, April 6, 2009

April Bz Bee

It seem April been the busiest month so far in 2009. Siyesly, i buat kerja sampai terkangkang-kangkang... hahahaha (i love dat word). Tapi akhirnye, aku terpk adakah aku tak sistematik? hmm banyak factor gak contribute sebenarnye.

Ekceli I don't think that i am suitable with the job that i do now. i hate paper works, thinking of policy, buat policy, bla bla semua tu buat aku jadi tepu. & kesannya aku tak mampu nak berfikir dengan baik & beri kritikan2 & komen2 yg membina. Aku tak rasa aku dah boleh ke tahap itu lagi. Sebab basic underground understanding pun aku tak capai lagi.. how come aku nak overcome dengan policy tu semua? huh..sgt cabaran.. aku cube dah buat yang terbaik & mmg betul masa byk mengajar kita... cume aku rasa kerugian in both side sebab wasting of energy, time, idea, man power.. i hope they can be more effective.. duuhhh...

5 comments:

Ct Farah said...

Selagi belum tutp mata...kerja kerja kerja...

Anonymous said...

ra, hubby ira kat laut ke cm hubby ika juak? :)
-nen

Fazira Aziz said...

btol fara..keja je la,tensen tul nak ngadap kp nxt wk.dah la tak siap paperwork kak ira huu so hopeless

Fazira Aziz said...

nen hubby ika offshore gak eh?yup mine kat pelantar gak

HAN said...

mistakes make you wiser... patience and you will get what you want...