Thursday, January 29, 2009

Ketenangan jiwa





Those 2 pics above really makes me calm. The last trip memang banyak habiskan masa dengan ayang. I mean cuti2 mesia la di kala orang lain sibuk kerja. 1stly Genting, then fishing trip and lastly Ipoh trip. Cume fishing trip je tak sempat nak story. Syg plak tak story sebab dah snap gambar kan?

Date : 18 Jan 09
Venue : Salah satu kolam area LCCT

Kehadiran : Lovings kapel (Along uji & Along Engku) + (Apiz & Ira)


Sneek peak

Hasilnya bukan ikan tetapi adalah sunburn. Pas balik dari Genting yg sejuk tu (pipi pun blushing aje sebab kering) terus kena bahang panas kat kolam (even ada pokok kelapa tempat teduh). Habis muke ku & hubby. Semua menggelupas. Ikan semua catch & release sebab semua masih muda belia lagi. Nak makan pun kesian.


Ikan Talapia kot lupe dah

To all fishing lovers out there, bulan depan on 19th Feb ada open fishing contest kat tasik putrajaya (which tasik i'll inform). Me & husband thinking of join the contest & will ajak his Blood Crew team..

6 comments:

Ct Farah said...

wah...syoknye pancing..akak reti ke tu...ahahahah

fayzura said...

hi dear ira..xthu plak ada blog...hahah dh jmpa so bleh la add kn?
a ah...kpli tuk sek ren lah yang... y? intrsted ke?
:)
-nanee aka nen

Fazira Aziz said...

fara..tak pandai pun tp nak blajo..hehe tapi tak mo hitam mcm hari tuh.. kena la tempek SPF50 pas ni

Fazira Aziz said...

hai nen..harusla kita link..hehe

fayzura said...

actually kan ra,yg penting minat dn semestinya govern kan. byk kelebihannya dari buruklah. no lah depends pd orang...ahaks...bukan apa, dr segi masa lah. sbb ada bnyk ms tuk family, nk² plak ira yg dh tawen kan? gaji xsesedap keje swasta lah byk bonus berbulan², :P apepun buat smyg hajat byk² k, mntk petunjuk :)
btw, dpt kpli ke yang?
-nen

fayzura said...

ira...xupdate kah?:)