Saturday, January 10, 2009

Tudung oh Tudung



Baru semalam dapat tudung ariani ni. Actually bukanlah tudung ariani, but the quality is almost the same % the price also cheaper. Pernah gak beli tudung mcm ni before this, tapi rase dia berbeza sebab pengeras awning tu keras. So, tak leh la nak adjust bentuk muka, bulat aje. Lagipun tudung tu murah aje (RM20) and bercorakkan 'orang tua'. keh keh keh.

Thanks to Diera (yang jual tudung nie) and also my sis Fara sebab perkenalkan tudung ni. woooo, sangat puas hati and sedap dipakai. Tadi makan kat kafe ada la yang nengok2..hehehe :p Diera pun ada banyak collection, bukan aje yang plain yang bercorak 'orang muda' pun banyak..and of course chanteq....

Haa... yang ni plak, sandle comel yang baru beli last week. At first tak nak menyopping, just temankan ibu aje. Tapi terbeli la pulak sebab cannot resist kesedapan kakiku bila memakainye. Well tadi cakap pasal tudung, ape ke mengena ngan sandle ni plak kan??? Sebab sandle ni la, i bought the tudung. nak matching bila pakai sweater baru yang akan dipakai masa nak pi enjoy ngan geng husband kat genting jumaat depan..yahooo.

3 comments:

Ct Farah said...

wah..gambar den ada ar...love u kak ira

Dina said...

hi ira!

i was jez bloghopping and found your blog.
:)

warm greetings from meee :D

cendawanintim said...

salam kenal...

cantik la tudung tu ngan awak..kaler aper tu??peach ker??

saya link yer!tq