Wednesday, June 3, 2009

Feeling lucky



I'm feeling lucky today :D & hoping nasib menyebelahi saya selepas ini.

3 comments:

zie said...

ira, tumpang tanya. boleh saya tau kat mana lokasi ira ambik gambar utk photoshoot dgn kak zubye (first picture dlm entry your photoshoot kat blog kak zubye, yg berlatarbelakangkan dinding berbatu2 tu)?
thanks

Fazira Aziz said...

Hai zie,ps tu kat Taman Sri Empangan infront of PICC Putrajaya. Kat situ ada tasik & empangan. & if u notice kat area situ tempat pelepasan firework each year utk firework competition.

That place is really mind-calming. Sesuai nak melepak dengan famly :) Hope my info help u

Penjejak said...

EEeee... dia ada telinga dan tanduk rusa lah.... Ni rusa ke ni...hehe... Comel la rusa ni.