Tuesday, September 8, 2009

Status update

Status update :

Ada banyak menda nak citer tapi tak de mood nak berblogging.

Tapi kan alhamdulillah serunding dah habis terjual.

Syukur rezeki ramadhan. Moga Allah murahkan lagi.

Pastu jual tudung [tolong2 kawan].


Ada banyak kaler.


Macam jual cat/kain langsir pun ada.


No. 28 tu chantek kan?

Pasni ni nak jual ape pulak yer? Benda-benda ni bermusim.

Hmmm thinking of passive income [instead nuffnang].

USANA perhaps? hehehe


10 comments:

aRe_uDear said...

wah.. pelbagai kaler ader.. ;)

Fazira Aziz said...

yer ayu... pelbagai kaler... meriah je. insyaAllah nnt ada kaler baru lagi

Azure said...

itu kain tudung ke? tudung apa? jual kat mana?

eh..banyakknya soalannn..hehehe

Fazira Aziz said...

itu kain tudung kak ajue. tudung tu jenis mcm tdung ekin. instead of bawak tdung dah berjahit, bwk kain tu so that org leh order ikut selera. ira jual kat opis. kwn mintak jual kan

Katrina said...

Buat translation la, Ira... Hehehe

Fazira Aziz said...

hahahaha amboi kat... im sure Pn Jun has inspired korang buat translation kan? Takpe ira bernaung di bawah orang2 yang cemerlang. Biar kak sha bukak company kita sume masuk bwh dia.

Katrina said...

Hahaha, good idea ;)

farah ariff said...

Hai! Drop by tgk blog org laen tetiba cam kenal nama neh :D

Fazira Aziz said...

hi farah, what an adorable ariff there. jom follow me :)

caPik said...

sibling2 kuh dah mula berniage ni. great!!!