Thursday, March 19, 2009

My 1st anniversary treat



Ohhhh me so in love with these pixs. Yelah dah 2 kali post the same topic tapi sangat suke tengok hasil kak zubye ni. Actually this is my 1st attempt make up all by myself. Selama ni asyik mintak tlg kazen aje. Tapi not bad gak la my make up, hehehe berbaloi gak beli elianto (+ make up support from kazen ku Wie) tempoh hari. suke dengan wall kat atas tu. Lokasi kat Taman Seri Empangan near PICC. Still ada yang tak tau ada taman secantik tu di putrajaya ni.



Pix kat atas ni plak is my bestest photo taken with my husband. lagi gempak dari gambo kawen tau.


Tipu2 mancing ngan ayang. hehe tengokla mane ada tali hehehe


Day 1 photo shoot tapi half way hujan plak. Kan mendung tu. Lepas tu sangat lebat la hujan turun.




Yang ni Day 2 pagi2 lagi dah tepek muke ngan make up which i never done that before. Tapi sebab kak zubye nye pasal, on aje. Lagipun nak nampak marveles kan?





Last but not least my beloved husband yang sungguh malu tapi tetap maintain dalam gambar.

Gambar2 belum pun siap lagi.. Tapi rasenye kalo dah siap pun nak post lagi ke? kot ada yang meluat nak baca & tengok plak? hehehehe tapi blog ni aku yang punyer.. suke ati nak wat ape pun LOL

7 comments:

Azure said...

Ira dear..

Tgh duk blog hop hop..sekali ternampak gambo ira sikit punye besar kat eyesofgrace...

hepi to know dat u already have ur own blog..bole akak terjah hari2

Fazira Aziz said...

Kak Ajue!! tak sangkanye leh jumpe akak kat sini plak :D sukenye.. ira pun leh terjah blog akak hari2 :p keep in touch yer

Yat Ekhram said...

ahahhaha.

statement meluat tu tak hengat :P

ala lantak p lah ira org nak meluat,yg kita polok2 tu hasben kita okels :)

jelesssssssssssssssssssss,bilela daddy to be nak balek ni,nak bergambo gedix jugakkkk!

berapa rat eyh ira gegambo camni?
nak amik gambo pewot moncet la :)

Fazira Aziz said...

ahaha saje je tulis gitu.x mo la jeles2 eh.. yat lagi best leh amek pix dengan yot moncit..ira lagi la tersangat la jelesssssssssnya... hehehe

kak zubye ada package untuk awaiting, arriving, kids & famly in 1 package. so yat leh tengok perkembangan yat dr ms peknen 6-8 bulan, bby dah 2 weeks, bby dah 1 month old & i year old.. very reasonable price & easy to pay. (kan kak zubye kan?)

ape2 yat just sms, ym je kak zubye yang sweet tu ask for the quotation ok? highly recommended..

Iena said...

waduhhhh... sgt kejelesan melihat gambar2 kamu beromantiko laki bini oh kak ira ku... nak jugak....

Katrina said...

jealous nye tgk....

dah 11 years pun msh lg loving couple...

doakan ira & hubby akan bahagia smpi ke akhir hayat...

Syikin said...

Fazira....congrats!!...
just drop by to say hello!!