Monday, March 2, 2009

Suprise Anniversary Present

Disuprisedkan semasa tengah meeting kat opis pagi td.Tadaaaa..........



Waaaa sangat terharu & menages la sbb ayang wat suprise yang tak dijangka.
Nak pulak ayang kat laut skang ni. Maceh ye ayang. Sebab buat kezutan best ni, this time memang tak leh nak expect. Hehehe dah pandai yea (siap la balik nnt).
mmm malas nak tulis banyak. Speechless, wordless & terasa mcm diawangan....


Muke happy + blur ms baru dpt munge


Mmmmmmmmm monginye...


Happy :D


Will remember that moment ayang sampai bila2


Sesi photoshoot sendiri kat umah plak


Happy 1st Wedding Anniversary to US

p/s: Thanks to all yang wish to us & doakan kebahagian kami hingga akhir hayat bersama family tercinta & not forgetting doakan kami dikurniakan zuriat yer. Amin....

11 comments:

zubye said...

hi ira!!!
wah berseri2 cam bunga rose dia ye dapat bunga dari cik abe!! happy anniversary dear.. can't wait to see this two love bird nanti ni...

mekap lawa2 tau.. nak kasik nampak glowing2 nanti.. or if u nak mekap artist, my frend can do :-) nanti bgtau k!! and most importantly.. plsss jgn malu2 k! be yourself!

take care!

:: s o l :: said...

wah apis romantika ye ko kemain lg even kt laut pun hahaha bagus2 aku puji, i loikeee.. :)

hepi 1st anniversary, korang!! smoga bhgia ke akhir hayat..

Yat Ekhram said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh~!

happy anniversary.
kejap je kan dah 1 thn kan.
yat & ekhram pon dah nak annv.

btw camana ah cik abg awk leh hantar bunge tuuu dr lautan?? kite sgt jelesss ni.hasben kite kata nak anta buah manggis yg kite ngidam tu tade ponn :(

yeahhh semoga pasni menjangkit fenin mabok loya yat yea.

Fazira Aziz said...

kak zubye,

maceh2 for the wish. tak sangka betul. bunge ros tu hadiah pertama. pasnie 2nd hadiah wed anniversary ktorang akak yang akan realisasikan.i can't wait. excited.

masih terpikir lagi ape la yang kami nak pakai on the day. kami ni mule2 aje malu, pastu dah tak tau malu dah kak. hehehe

Fazira Aziz said...

sol..

i oso like it very much..senyum aje semalam :) mcm dunia ni ira yang punye samalam tau.. dah la anta kat opis, my colleuge tak habis nyakat.

thank you thank you :)amin...

Fazira Aziz said...

Yat!!!

Ya Allah rindunye kat ko Yat.. baru muncul ek..takpe la ira paham. hmm kejap je kan bulan 3. yat pun bakal sambut annv tak lama lagi. jgn lupe post kat blog tau.

tula...b4 dia balik hari tu, dia pi taman warisan kata nak carik kelapa. huh? buat ape? saje teringin dia kata. pastu balik dia kata tak de kelapa. hmmmm ... memula suspek la dia nak beli bunge (hehehe perasan). tapi tak sngka dia delivery kat opis plak..

ala..nnti ekhram pos la diri dia balik.. manggis pun yat dah tak heran dah.. ;p

.......ku ingin terbang....

Ct Farah said...

Hepi Anniversary kak...

Sweet Lil' Cupcakes said...

hai ira...
hepi anniversary!!!..wah!!romantik gak apis rembo ni ek.. jeles i... haha.. nway, smoga korg berbahagia slamanya n smoga dikurnikan zuriat cepat2 k...

Fazira Aziz said...

ella,

tula dalam ke'rambo'an dia terselit gak jiwa romantik..sgt shuke :) & sgt suprised

c a p i k said...

haha. baju itu even "kg" tp meaningful lol.
npe dorg pggl abglong "rambo"!
yeah3. hppy anniversary, n happy bitrhday abglong.

Fazira Aziz said...

Halu apit...

even baju i tu "kg", i tetap menutup aurat ok..u kena ingat tu.. nak tau camne dia leh jadi rambo leh iview abg longmu masa balik nnt..hehehehe