Saturday, March 14, 2009

Sukeeeenyeeee









This is the project that me & my husband planned since this early year. Wedding Anniversary Photo Shoot by Kak Zubye.

Half way amek pics hujan pulak turun. So insyaAllah shoot sambung lagi esok. Harapnye cuace cantik la & yet have to wear the same dress lagi ;p

Kak zubye
, u are really talented photo mama :) many thanks to her for realized our dream..

.......... TO BE CONTINUED..............

10 comments:

Ct Farah said...

mmg cun & sweet couple...

Fazira Aziz said...

fara, u must take session for u & husband only.. mmg best!!

Yat Ekhram said...

ahhhhhhhhhhhh lawanya.

sgt jelesssssss.

musti ammek gambo ngan pewot moncet + papa nanti.hihi :)

Fazira Aziz said...

yat..u must take snap esp tengah moncet2 mcm ni..kak zubye mmg ada pakej untuk awaiting sampai la bby dah 1 yeqr old..

ira pun nak gak..harap2 dapat la tahun ni..amin

c a p i k said...

jeles yoooouuuuhhhhh! (gmba sajep)
=P

ain husna said...

cantik la k.ira...swit...
mn nak carik photographer y bez n murah ek..huhuhu

Fazira Aziz said...

ain, thanks :)) erm nak amek pix kawen ke? atau saje2 ngan ck abang? hehe

kirana said...

cantiknya...
sy klik dr link zubye

owh rupanya awk ni anak leman dawi ek?slalu gak lalu situ..asik penuh jer org..murah rezki..

Fazira Aziz said...

Hai kirana,org somban gak eh?maceh, u pun kalo nak amek pix famly kak zubye mmg specialist.i'll link u too..

ira anak sedara pak leman dawi aje tapi mmg dari kecik rapat & panggil dia ayah :) kalo free datang la singgah tapi kena datang awal sket tau

aRe_uDear said...

So sweetttt... ;)